Persoonlijk advies?

info@grappigerompertjes.nl

Liever bellen?

+31(0)85 401 4726

0492 – 700 294 info@kinderauto.nl

Retourneren

Namengigant respecteert de “wet koop op afstand” en retour recht. D.w.z. dat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden terug kunt sturen. U dient de bestelling ongemonteerd, ongebruikt, -indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele verpakking en voorzien van uw bestel gegevens te retourneren.
U kunt uw bestelling op de vestiging inleveren of met de post terug sturen naar onze postadres te vinden op namengigant.nl/contact. Namengigant zal het aankoopbedrag met aftrek van de door Namengigant gemaakte verzendkosten binnen 14 dagen terug betalen. Uiteraard moet u in het bezit zijn van de originele aankoop factuur.
U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft uNOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u gebruik van zijn retourrecht dan wordt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug gestort.
Mail ons om een retour aan te melden.
Bezoekadres
Grappigerompertjes.nl
Wildeman 28
5629 KH EINDHOVEN
Nederland
Contactgegevens
E: info@grappigerompertjes.nl
T: 085 – 401 47 26
De waardering van www.grappigerompertjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 336 reviews.
Scroll naar boven